KÄRLEK, KONSERT OCH KYLA.


lite såhär har min dag sett ut, jag har gjort stan med två av mina fina tjejer, gått i mörker och sen hämtade vi tre hämtat ut våra biljetter till håkan konserten i juni, GLAD TJEJ!!!!!
Nu ska jag snart äta mat och sen spendera kvällen i soffan med en filt tillsammans med mina fina familj iallafall fyra femtedelar utav den iallafall.

FÖRÄLSKELSE.


ph; jag.
Idag gick jag in på en ny öppnad second hand affär i stan som ett par tjejer har öppnat som uf företag och kom ut med den här, hundra fyrtio riksdaler fattigare men förälskad och tusen gånger gladare, så nu är vinterjacks bekymmret borta. Glad tjej! Nu ska jag gå ner och mysa med mina föräldrar och sen sova om en stund.
Ha en fin kväll hörrni!

SHELLEY.


ph; me text; bästafinasteunderbaraste håkan.
Håkan går på repeat och jag försöker fixa ihop en ny header men skolarbetet kallar så jag ska ta tag i det och sen inte göra många knop idag.
Tycker förövrigt att idol är så himla bra och jag vill inte att det ska vara någon mer som åker ut, men mina tummar hålls för Jay och Linnea helt klart, har ni som tittar också en favorit?

SKOLANS VÄRLD.ph; olika tumblr bloggar.
Ska ta tag i lite skolarbete och kommer  sitta med det hela kvällen, tyvärr. Hoppas ni har en bättre torsdag kväll än jag.
PS → Följ min blogg med bloglovin

JAG SKA BE HONOM TA HAND OM HENNE VÄL, FÖR JAG VET VILKEN DY HON VARIT I.


Collage: jag, | Blus&Väska-TOPSHOP, Byxor-BIKBOK, Halsband- NET-A-PORTER, Skor-MONKI
Såhär skulle jag gärna gå runt imorgon.
Nu ska jag försöka få min skönhetssömn, och ta sovmorgon imorgon.
adios!

THREE WORDS, EIGHT LETTERS, SAY IT AND I'M YOURS.


ph; we♥it
Jag har mestadels kollat på Gossip Girl hela dagen och jag är så förälskad i Blair och Chuck, och det är definitivt inget fel på Ed Westwick iallafall, mums. Nu ska jag se på Desperate Housewifes och imorgon ska jag träffa Ingrid för att fika och prata strunt, fint.
Hoppas ni har ett bra lov, det har iallafall jag, två dagar har bestått av att bara ta det lugnt och nu ska jag träffa vänner resten av veckan.

RSS 2.0