'CAUSE WITHOUT YOU THERE I DON'T THINK I COULD CLOSE MY EYES.


Ph; 1 & 2
Jag går ju numera i skolan, som de flesta av er som kikar in här, och dessutom lämnar så fina ord till mig, (Blir så glad!) och ni vet ju allihop vad det innebär, lite mindre tid till det man hade all tid i världen till att göra förut.
Så jag tänkte att vi kunde slänga ihop en sorts "Höstlista" på Spotify, så det vore himla fint om ni ville skriva några favorit låtar ni har just nu som också passar för att lyssna på när hösten kommer ihop med färgglada löv, stickade koftor, ljus, varm choklad och filmkvällar. Ja, ni vet.
Så snälla kommentera några låtar var, det kan vara en, två, tio eller trettiofem bara något litet så jag kan knåpa ihop en lista till både mig själv och kanske till er.

Eskimåpuss, nu ska jag återgå till att skriva brev och lyssna på City and Colour.BEFORE OUR HEARTS DECIDE IT'S TIME TO LOVE AGAIN.

Lite igår när jag tog bussen, i klädd puderrosa och mina bästa skor, till min bästa Ingrid för att dricka varm choklad (så gott måste jag tillägga!) och promenera till stan, äta middag med hennes familj och komma i säng tidigt, och sen var jag klädd i randigt idag första dagen i skolan.

Jag kommer från och med nu gå i SA1b tillsammans med tjugofem andra flickor och fyra pojkar, medans det andra klassen har fler pojkar än flickor. Det kommer nog bli tre fantastiska år även om de första kommande dagarna kommer vara lite stela och tysta. Sen ett väldigt stort plus är att jag kommer få gå ihop med Ingrid, så bra så bra, åh!
Hoppas ni är glada och njuter av augusti solen som skiner ute och sen försöker vända och vrida för att få fram det positiva med att hösten är påväg. Jag är så himla tillfreds med livet just nu.


SOLGLIMT.
Vaknar av små, små ljusstrimlor genom persiennen klockan halv sex.
Ivrigheten sprider sig, av en rosa himmel och för att få se soluppgången mellan träden vid gärdet som nu mera är vildvuxet.
Och på den stora vägen passerar bilar, bussar och lastbilar i morgonhets påväg till jobbet.
Känslan att springa i sensommar daggigt gräs för att man i språnget tappar dem snabbt påtagna tofflorna i ruset ut genom ytterdörren.

Bon Iver – Beth/Rest

THE BEST PART OF ME WAS ALWAYS YOU.
ph; jag
Lite såhär har det sett ut idag, med Amerikanska pannkakor med glass och bär till lunch, en cykeltur ut på landet i min blommigaste klänning och ett litet besök hos de fina hästarna där.
Jag tar vara på det sista av sommarlovet och nu ska jag iväg till en av mina bästa personer för lite "fredagsmys" med film och så vidare.
Vi hörs och ni är så himla fina, allihop!


DET KAN TA SLUT I MORGON ELLER HÅLLA PÅ FÖRALLTID, IBLAND ÄR DET SÅ.
Ny inköpt klänning från Hennes & Mau med högre ringning i halsen och dragkedja i ryggen och sen självklart mitt helt klart bästa köp av alla efter kameran då så klart, mina Dr Martens DMC 1461, dem kom på posten igår och jag är så glad, så glad.
Plockar lite grann, packar ner det nödvändigaste i väskan såsom tandborste, kamera och lite kläder för att spendera natten hos Ingrid med god mat, film, glass och så vidare. Sätter mig på bussen om fyrtio minuter för att ta mig in mot stan i det här gråa vädret som har kommit efter fyra dagar med solsken.
Hoppas ni har det fint, det har jag.
Gjorde dessutom min sista jobbdag idag så nu är jag helt ledig i cirka tre veckor innan skolan börjar igen.

PS. Fixade iordning designen, klicka på den välkända f5 ifall det inte funkar. DS

APOLOGY.

Bara en liten parantes, ganska oviktigt egentligen.
Jag vet inte riktigt vad som hänt med min blogg design, ska försöka fixa det snarast men vill nog hellre äta vatten melon och dricka is kall saft för tillfället.

JAG MÅSTE VIDARE TILL VARJE PRIS, INGEN DAG FÅR BLI DEN ANDRA LIK.

Lite bilder som kort och gott visar hur min fina helg började i torsdag med ena lillasystern som sätesgranne, ris-i-frutti frukost och sen bilder från fotbollsmatcher och liknande såklart.
Alla bilder är tagna av mig ©

Jag har haft fyra famtastiskt bra dagar i Halmstad med så himla fina tjejer med massvis av skratt, fotboll, glädje men också såklart tårar. Vi kom på en andra plats efter en oerhört jämn match som slutade 0-1, lite surt men så är det och det är ännu lite surare att jag inte fick chansen att spela en enda match på grund utav ett dåligt knä, men jag kan garantera er att jag spelar i världens bästa fotbollslag med helt otroligt underbara tjejer.
Nu väntas tre veckor sommarlov då jag ska försöka hinna med så mycket som går, bl a spelningar, så som Oskar Linnros och Tove Styrke, Göteborgs tripper och lite andra trevligheter som att få tillbaka den bruna färgen på nosen.

Vad har ni för er i solen?

RSS 2.0