EN MIDSOMMARNATTS DRÖM.

I fredags var det dags för midsommar firande med några fina tjejer hemma hos Mimmi, det såg ut såhär


Mat dags.

hejhej!

finafina vän.

söt therese.

fina kajsa.

tävla i att äta remmar, jag, Mimmi och Ingrid.


det tävlades lite till.


vi åt jordgubbstårta som jag bakat.

Det var en så himla trevlig kväll och en stund efter midnatt fick vi besök av Simon, Adam, Jacob, Viktor, Hanna och Frida. Dem åt upp det som var kvar av tårtan och jag stannade tills det blev morgon igen för att äta en sen frukost och kolla på dålig teve med min fina Mimmi.
Nu spelar istället Bon Iver's nya album på repeat och det är så himla bra.
Jag hoppas innerligt att ni hade en precis lika fin midsommar som jag.

Jag ursäktar att det är så tomt för jag märker att det inte är så roligt för ni är så himla tysta, så jag undrar lite grann. Det vore väldigt bra att få veta så jag kan bättra mig och det kommer ju bli roligare nu när det är sommar och så vidare men ändå.
Vad vill ni se mer av här?

HAR TÄNKT PÅ DIG LÄNGE, VERKLIGEN TÄNKT HUR JAG SKA FÅ DIG ATT FÖRSTÅ HUR DET KÄNNS.


Fyra stycken bilder från igår med fina vänner och jag i finaste klänningen jag hade på mig på avslutningen och en fjärde bild med nittioåtta stycken framkallade foton från FujiDirekt, kalasbra.

Idag har jag officiellt sommarlov, så jag kan garantera att det här skrivs med så himla mycket glädje. Det började i och för sig började redan igår med avslutning och en helt galet bra kväll och natt med hjärtevänner på Skara Sommarland med cirka två, tretusen andra glada niondeklassare.
Jag vaknade runt tolv idag och har definitivt inte gjort många knop men har fått mig sommarjobb hos några bekanta så några dagar i sommar kommer jag ligga på knä för att rensa ogräs och klippa gräsmattor (mer än vad jag redan gör här hemma), hängt hos Mimmi och nu ska jag sätta på en Harry Potter film och gosa ner mig under täcket resten av kvällen.
Och njut, njut, njut av sommarlovet fina ni!

SOME PERSPECTIVE ON THESE WORDS BEFORE I WRITE THEN DOWN.
ph: 1&2 by me - NIKON d60 + AF-S NIKKOR 35mm.
ph: 3 by Wilma - NIKON d60 + AF-S NIKKOR 35mm.
Tre stycker bilder ifrån förra måndagen när jag satt på gräset nedanför kyrkan med mina två småsystrar. Dem är så himla fantastiska.

Nu har jag svidat om till klänning och snörat på mig nya skor att inviga för att om en stund åka ner till stan och fota fina vänner skolavslutning så det kommer ju komma bilder därifrån så småningom, och nu tittar solen fram, kalasbra! Om två dagar har jag skolavslutning så på dagarna i skolan skrattar, pratar och njuter så mycket som möjligt av fina klasskamrater. Struntar i lektioner för att det är onödigt att gå på dem och får solkyssta ben så fort solen tittar fram genom ett numera ständigt molntäcke (snälla försvinn!) och igår beställde jag bilder från Fujidirekt som förhoppningsvis kommer i slutet på veckan, bra.

PS. Och tack underbara ni som tittar in, läser och kommenterar så fina ord till mig, det gör mig så glad, så glad!


BARA SÅ LÄNGE DET FINNS STJÄRNOR ÖVER OSS.


En bild i helt okej Iphone kvalité från hur min lördagkväll såg ut med två fina vänner och Håkan Hellström i Göteborg. Konserten var det bästa jag någonsin varit med om. En start med  "Dom där jag kommer ifrån"  och avslut med  "Nu kan du få mig så lätt"  plus fyrverkerier.
Jag kan inte riktigt beskriva med ord hur jag känner mig, går fortfarande lite på moln och fattar inte att jag faktiskt har sett honom live med ett avstånd på omkring tio, tjugo meter ifrån scen. Han är världens finaste, inget snack om saken. Skulle gärna visa klipp men min dator och Youtube är inte sammarbets villiga för tillfället, det får bli en annan gång men jag ska försöka klippa ihop ett lite längre blandat klipp av mina tjugoåtta videosar som filmades under kvällen.


På söndagen med tre par trötta fötter packade vi ihop våra grejer i lägenheten vi lånat där Ingrids faster bor, satte oss på en buss, bytte till spårvagn, låste in våra resväskor på Centralen.

Promenerade runt i affärer, åt dålig mat, slush exempelvis och skrattade tills det krampade i magen åt allt och ingenting.

Det var en festival liknande Pride under helgen så jag kände mig tvungen att fota lite grann, det är bra att dem faktiskt inte behöver skämmas för vilka dem är.
Sen köpte jag en klänning med blommönster, köpte vatten för tio guldpengar och log varje gång jag tänkte på kvällen dagen innan.Igår var det måndag, och nationaldagen så jag tog med mig mina småsystrar på bilden ovan och satte oss i backen nedanför kyrkan här där jag bor med lite bullar och hemmagjord saft. Dem plockade blommor och sprang runt en hel del i det varma vädret.

Solade benen lite grann, ni skymtar också min nya klänning, känner mig som ett Bullerbybarn i den.

Sen köpte jag nya solglasögon i Göteborg också, nöjd tjej och vi får inte glömma linnet med Håkan på som jag köpte på konserten! Med det här kan jag säga att jag haft en helt fantastiskt bra långhelg.

Idag har det vart mindre bra väder med massvis av regn och åska, mindre bra men då kan man ta igen dem där serierna man inte kunnat se på länge för att min externa hårddisk vart trasig men som nu är hel igen och inget är borta.
Hoppas ni har det bra. Det här blev ett ganska rörigt inlägg men jag är så glad hela tiden, i lördags hade jag min bästa kväll, om cirka en och en halv vecka slutar jag nian och jag ser fram emot sommaren så himla mycket.
kramkalas och eskimåpuss.

BRUKAR HON FUNDERA, OM DET ÄR FÖR SEN. HON ANDAS UT OCH BLUNDAR, UNDRAR OM HAN VET.
Jag har den senaste veckan hunnit med att få hem en Iphone och igår köpte jag den mest fantastiska klänningen med det finaste blommönstret till skolavslutningen och jag är så glad.
Idag ska jag spendera kvalitéts tid med min bästavän och äta jordgubbar och om två dagar och sisådär sju, åtta timmar är jag på Håkan Hellström i Göteborg och stannar hela helgen, åh så bra.

Vad gör ni hjärtan?

RSS 2.0