I DON'T WANT TO GET TOO CLOSE.Skjorta - Monki | Iphone Fodral - Monki | Docs
Lite jag idag när vi haft lite kalas för min lillasyster som fyller fem år och ätit tårta och allt som hör till.
Här är den där höstlistan jag lovade på Spotify, för länge sedan och kommer från och med nu byggas på så mycket som går, stickade koftor, färgade löv och en värmande famn.
Nu ska jag ta och göra det sista på en viktig skolgrej innan jag låter ett par avsnitt Vänner avsluta min kväll.JAG VET INTE VEM JAG ÄR, MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN.© Elin Udén - Håkan Hellström, Liseberg den 16 September 2011
NIKON D60 - AF-S Nikkor 35mm 1:1,8G
En av mitt livs mest fantastiska dagar.
Att stå där nästan längst fram vid Stora Scenen och när han kommer in efter fem timmars väntan, känna hjärtslagen rusa från sextio till tvåhundra på ett få tal sekunder. När han börjar med "Dom där jag kommer från" och känna att här, här hör jag hemma. Och när han sen avslutar med "Det är så jag säger det" är det omöjligt att få bort trycket bakom ögonlocken, det brister men jag inser också att jag aldrig är lyckligare än när jag står där.
Att han bara spelar en melodi, säger några få ord och på så sätt fångar upp allt jag har inom mig, tar tag i det och håller i det, hårt.
Han är den mest fantastiska person jag vet och gör att mina dagar alltid, blir lite bättre.

YOU SAY YOU DON'T KNOW WHAT IT FEELS LIKE.

Igår träffade jag de två fina tjejerna överst, åt god mat, pratade strunt tittade på Burlesque och sånt fint.
Himlen är grå, det regnar och idag har plugg stått på schemat för min del och lär fortsätta på det viset, hoppas ni har en finare söndag än vad jag har.
Tack för era, ödmjuka, varma och fantastiska ord. Ni är värda kramar allihop.

RSS 2.0