HIMMEL BLÅ.
Termometern visar mer än tjugofem grader. Jag bär shorts eller klänning utan strumpbyxor, äter apelsin, samlar D-vitamin, spelar beachvolleyboll, fokuserar för dåligt på slutspurten i skolan och längtar efter sommarlov.
Hur har ni det?

17 ÅR.

Idag firar jag min sjuttonde födelsedag, jösses.

11 FRÅGOR LEKEN.

Jag blev utmanad av Josefinatt ta mig an den välkända 11 frågor leken som snurrar runt på de flesta bloggar i nuläget.
Leken går till så att man blir utmanad, får elva frågor att svara på och sen får man i sin tur hitta på elva nya och utmana andra fina bloggar, vilka väljer man helt och hållet på egen hand.
1. Favoritplagget och varför?
En enkel fråga, klänning alla gånger. Bara för att man kan bära klänning vid alla tillfällen och man känner sig alltid fin vare sig det är barbent eller med tjocka strumbyxor.
2. Vilket låt får dig att vilja dansadansadansa tills fötterna värker?
Om jag ska vara ärlig är inte jag en person som festar, dansar och så vidare så jag väljer nog hellre en låt som ger mig lyckorus, vilket i sin tur ofta leder till lyckodans och så vidare. Det får nog bli You make my dreams av Hall & Oates bara för att den är så glad och är med på soundtracket till 500 of Summer, eller En vän med en bil av bästa Håkan, varför förstår ni själva.
3. Vilket är ditt allra finaste minne?
Det är utan den minsta tveksamhet Håkans konsert på Slottsskogsvallen den 4 juni förra året.
4. Vad är det allra första du gör när du kommer hem efter en lång skoldag?
Oftast åker jag direkt iväg och  tränar efter att jag slutat skolan så jag är oftast inte hemma förrän vid fem halv sex, då står oftast mammas mat på bordet så jag äter. Slutar jag tidigare sitter jag allra helst på altanen och äter mellis samtidigt som jag pluggar eller rensar tankarna på promenader. Lite så är det väl för det mesta.

5. Favoritsysslan en fredagskväll?
Antingen ligger jag hemma i sängen under och kollar på film och serier, läser böcker och skriver, eller så spenderar jag tid med mina fina vänner. Pratar strunt, äter mat och bara är.
6. Om du fick välja att åka någonstans, vart som helst precis just nu. Vart skulle du åka och varför?
Så himla svår fråga! Jag håller ju på och sparar för att kunna åka iväg som Au Pair efter studenten så att få åka redan nu vore ju drömmen. Men just nu skulle en resa till London, Paris eller Prag sitta väldans fint, dels för att jag inte har varit där tidigare och för att jag mest bara vill åka ifrån Sverige för tillfället. Vill möta nya ansikten och vara bubblig inombords.
7. Berätta om din allra största dröm.
Ska jag vara ärlig så är det just nu att hitta mig själv igen. Men i framtiden? Jag ska vara klyschig och säga: Jag vill  bli lycklig, ha en fantastiskt fin familj, gärna det där drömjobbet antingen som någonting,  vad som helst inom media, psykolog, dietist eller så. Jag vill träffa människor. Men det allra vanligaste svaret har även jag. Jag vill bli lycklig, nöjd och förstå att jag är bra som jag är i mina egna ögon också.
8. Vad är ditt allra bästa skönhetsknep?
Jag håller inte på så mycket med skönhet om man ska prata om knep och tricks. Jag dricker mycket, mycket vatten, tränar regelbundet och försöker sova så gott jag kan. Jag tror faktiskt inte så värst mycket på kurer utan är mer den som tror på en hälsosamlivstil med balanserad kost och träning. Det allra bästa skönhetsknepet på våren är att ta vara på den första D-vitaminen från solen och att fylla lungorna med frisk vårluft, då mår man så himla bra och känner sig fräsch i hela kroppen!
9. Jag som älskar frukostar undrar förstås - vilken är din bästa frukost?
Här har jag också ett självklart svar, havregrynsgröt. Alltid. Går att variera i alla oändlighet och det är det som ger kroppen energi, fibrer och det mättar så man inte är hungrig efter en timma i skolan. Kalasbra! Fast sen gillar jag smothies, scones och kanske fruktsallad med grekisk yoghurt eller glass som lyx.
10. Vilka tre saker tycker du allra bäst om hos dig själv?
Är så himla självkritisk, men jag gillar 1. mina ögon, 2. att jag vågar vara mig själv och sticka ut lite grann ifrån mängden och 3. att jag är bra på så många saker fastän jag kanske inte vet om det t ex på att baka/laga mat, allmänt kunnig och behöver inte alltid plugga så mycket även om jag stressar ihjäl mig innan prov så behövs kanske inte alltid det och det faktum att jag är bra på hemligheter.
11. Om du bara fick dricka en enda dryck i resten av ditt liv - vilken skulle det vara då? Ps. Vatten gills inte.
Eftersom vatten inte gills så säger jag farmors hemkokade äppelsaft, sååå himla gott. Bästa grejen när hon kommer med flaskor på hösten.
 
Så nu är det ju min tur med 11 nya frågor och nya fina bloggar att utmana.
Jag skulle bli så himla glad om Inger Helén, Rebecca, Olga, Hanna, och Ebba ville göra detta.
 
1. Bästa platsen på jorden enligt dig?
2. Vad kan du absolut inte leva utan?
3. Är du rädd för någonting? Kanske framtiden eller spindlar?
4. Bästa måltiden på dagen?
5. Låten/låtarna som kan göra din dag bra genom att bara höra introt?
6. Favorit citat?
7. Om du läser böcker, vilken är då den bästa du någonsin läst?
8. Hur ska du spendera din sommar? Festivaler, resor, jobb etc.
9. Tror du på ödet eller något så klyschigt som kärlek vid första ögonkastet?
10. Aldrig mer på äta din favoriträtt eller aldrig mer få se hur allt blir grönt på våren?
11. Tycker du om resor? Beskriv drömresan.
 
 
Bild, 1 2, 3, 4,

RSS 2.0