Om julklappsönskningar.

Glas - Iittala (Essence), Muminmugg - Muminboden (Arabia), Parfym - Marc Jacobs & Elie Saab, Kamera inlägg - Naturkompaniet, Skor - Scorett, Armbandsur - Urban Outfitters, Porslin - Rörstrand Swedish Grace
 
Köpte de första julklapparna idag när jag sprang ärenden på stan och kunde inte låta bli att pyssla ihop min egen önskelista nu ikväll, lite saker som skulle sitta himla fint i år. Längtar så mycket efter julen och det är inte alls långt kvar nu, det spritter i hela mig!
 
Ikväll läser jag ELLE Interiör, dricker te och kopplar bort en alltför stressig vardag. Ha det fint.
 
 

Om den eminenta söndagen.


Har hängt hemma hos min finaste Ingrid hela eftermiddagen och bakat julgodis, druckit te, jul-peppat med julmusik och magasin, ätit god middag som hennes pappa lagat. Med henne känner jag mig trygg och mår bara så himla bra.
 
Ikväll ska jag äta risgrynsgröt, hembakade lussebullar och dricka te. Imorgon börjar en ny vecka igen och hittills är en fika med min bästa Emma inbokat för att ladda upp inför de sista skolveckorna, dricka te och prata om livet. Skriver mest listor och väntar på snö, det är fem veckor kvar innan julen är här.

Förändringar inför en svensk vinter.

Tyckte att en förändrig var nödvändig, det är ju trots allt redan den sjuttonde november så det firar vi med en ny header som är lite vintrigare än den förra.
 
Idag har jag bakat lussebullar och det är inte en dag för tidigt enligt mig, och nu åker jag iväg och myser med några favorittjejer hos Ulrika för att idag är det Lisas födelsedag och det måste ju firas tycker vi.
Ha en fin kväll hörrni.
 

Sådant som är lyxigt

En måndag som började med brunch hemma hos Ingrid tillsammans med henne och Regina, två av mina tre resterande fjärdedelar. Den bästa av bruncher dessutom med bröd, frukt, amerikanska pannkakor, yoghurt, te och såklart det som vi är bäst på. Att oavsett tid eller plats alltid prata på i timmar. Vardagsbestyr, skola, krav, ångest, pojkar, festligheter, och framtidsdrömmar. En himla bra start på en ledig måndag.
 
Nu är det skola igen och jag är så hemskt omotiverad, stressad och trött så det finns inte, har en fullspäckad vecka och får inte göra annat än att plugga, plugga, plugga tyvärr. Ska dricka te och se på valvakan i kväll ändå, heja Obama!

Morgonstund.

 
För att frukost är dagens bästa mål.
 
Har höstlov nu, är mest hemma och gör sånt jag inte hinner med annars, som att baka bröd, bullar, skorpor och gör hemgjord müsli. Pluggar och läser böcker. Har träffat mina fina tjejer, gud vad dem får mig att må bra. Veckan kommer fortsätta på samma sätt och sen har jag bokat biljetter till Håkan i Göteborg i Juni med Regina också, så jädra bra!

Jag hoppas ni andas krispig höstluft och njuter av de få soltimmarna som vi får, äter god mat och mår bra. Om två månader är det jul och jag längtar så jag spricker, efter att få pyssla, baka och dricka mängder av choklad, äta julgröt och mammas köttbullar. Men vi hörs innan dess, såklart!

RSS 2.0