London IIII

Det blev onsdag och vi promenerade till tunnelbanan runt niotiden efter att ha fyllt magen med frukost.
Och åkte till Covent Garden, redan då var det otroligt mycket folk. Vi fick en ordentlig genomgång av badbomber inne på Lush och blev helt sålda. Det luktar ju så gott, och vem vill inte ha bubblor i hela badrummet och färgat vatten?
Och så gick vi hit, älskar den här pyttelilla butiken på andra våningen. Massvis med Mumin och kunde ju inte gå därifrån tomhänt så köpte med mig ett bokmärke och en bricka att servera frukost och mellanmål på, se här.
Åkte till Piccadilly Circus och gick på M&M's World dessutom, köpte med mig lite färgglada godisar hem till familjen och det var väldigt häftigt att gå in i en butik på fyra plan som endast var relaterat till en godissort.
Sen efter det kände vi oss ganska färdiga med stan i sig och åkte tillbaks till hotellet igen, duschade och fräschade upp oss lite grann.
Vi gick till Côte, åt supergod risotto med zucchini, gröna ärtor, bönor och sparris, drack te och kaffe och diskuterade livet i allmänhet och lånade wi-fi för att uppdatera andra om London och uppdatera oss själva om vad som hände hemma i Sverige. Hon är så klok den där Emma och den starkaste person jag vet.
När vi var klara var det kolsvart ute och sängen lockade efter att väskorna var packade. Sista hela dagen i London var slut.
Vid sextiden på torsdagmorgon tog vi oss upp och gjorde oss klara för avfärd, gick till tunnelbanan och åkte till Paddington.
Paddington. Varför är inte tågstationerna såhär fina i Sverige för? Åh. Härifrån åkte vi vidare mot Heathrow för att säga adjö till London för den här gången.
Vi checkade in för att sedan äta frukost på Pret A Manger. Yoghurt och nötter för min del och yoghurt och fruktsallad för Emma, och te eller kaffe också. Såklart!
Vi gick ombord och jag lyssnade på gamla avsnitt ur Filip och Fredriks podcast och sov lite grann. Har ni några favoriter? Tipsa mig i så fall!
Vi flög högt över molnen och jag saknade London ganska fort och vill tillbaka väldigt snart, har så mycket kvar att se och därför säger jag: På återseende, London!

Kommentarer
Postat av: tyraelvira.blogg.se

mysiga bilder. vill ut och resa!

2013-04-06 @ 14:36:31
URL: http://tyraelvira.blogg.se/
Postat av: Frida

Åååhhh vad fint! Jag vill också till London nu!

2013-04-06 @ 21:29:06
URL: http://dezdemonas.blogspot.com
Postat av: Emilia

London är bäst! Och så fina bilder du har tagit!

Svar: Åh, tack tack! Och ja, London är himla bra.
cinquantejours - en fotodagbok

2013-04-08 @ 13:18:47
URL: http://eewmiliaa.blogg.se
Postat av: Elin

Så fint, vill också till London

Svar: Tack så jätte mycket. Åk om du har möjlighet, du kommer inte ångra dig!
cinquantejours - en fotodagbok

2013-04-08 @ 18:32:19
URL: http://ellerys.devote.se
Postat av: Johanna

Fina bilder :)

Svar: Tack, super tack! :)
cinquantejours - en fotodagbok

2013-04-10 @ 17:09:56
URL: http://twizzdream.blogg.se
Postat av: Ida

Sjukt fina och mysiga bilder! :D

Svar: Tack så jätte mycket!
cinquantejours - en fotodagbok

2013-04-12 @ 11:41:28
URL: http://idala.blogg.se
Postat av: Erica

Åh, så fina bilder! Jag vill också till London!! Ahh! Följer dig på instagram så jag har sett några fotografier därifrån men jag såg inte att du hade en blogg. Som sagt, fina bilder!!

Svar: Nej men åh, tack! Jag vill tillbaka dit så fort det bara går.
cinquantejours - en fotodagbok

2013-04-15 @ 21:08:09
URL: http://ericatalven.blogg.se
Postat av: Frida

Fin blogg!

Jag vill peppa tjejer och killar att ta tag i sin ätstörning och verkligen bli friska.
Jag brinner för att hjälpa folk, även om just du inte har en ätstörning så finns det otroligt många framörallt tjejer som kämpar med den som är nära döden hjälp mig att ändra medias sjuka kropps bild. kram! Kika gärna in på min blogg och då en inblick hur det är att leva med en ätstörning.

2013-04-22 @ 13:11:10
URL: http://beatanorexia.blogg.se
Postat av: frida

Har också varit i London nyligen, bodde där i två månader när jag gjorde min praktik. bodde iaf i närheten och kände genast igen bilderna, så himla fint det är där eller hur?! Visst saknar man London himla mycket när man kommer hem igen? Gatorna, folket, byggnaderna är så annorlunda i jämfört med Sverige :)

Svar: Saknar det så fruktansvärt mycket, men förhoppningsvis kommer jag dit igen! Vart praktiserade du? :)
cinquantejours - en fotodagbok

2013-04-30 @ 17:41:33
URL: http://theblondcream.blogspot.com
Postat av: Alicia

Åh, England England England. Kom precis hem själv, men var inte vid Covent Garden den här gången. Ångrar det när jag ser Muminglimtarna här...

Svar: Men då har du ju en anledning till varför du behöver åka dig igen! Ska försöka ta mig iväg före jul, det vore underbart.
cinquantejours - en fotodagbok

2013-05-06 @ 17:25:19
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0