London II

Efter ett snabbt stopp på hotellet för att lämna bagaget gav vi oss ut igen och trotsade både kyla och starka vindar, nästa stopp var
Westminister Station.
Där tittade vi på fina portar,
Big Ben, House of Parliament, London Eye och så.
Åkte tillbaks till vårt kvarter och jag bjöd Emma på en försenad födelsedagsmiddag på en indisk restaurang som hette Durabar inte alls långt ifrån vårt hotell, vi hade turen att ha flera bra ställen runt omkring, det kommer ni märka.
 

London I

Är hemma igen. Efter lite mer än två och en halv dag i London och jag har haft det så himla bra. Här är första delen.
Åkte ifrån vår stad med Landvetter som slutdestination redan klockan två och var framme vid halv fem med klump i magen att inte ens komma fram efter krångel med bilen. Men där var vi alltså, pirriga i hela kroppen. Emma och jag.
Åt frukost på Wayne's tillsammans med sällskapet.
Vi flög.
Var glada, nervösa, peppade och sånt bra.
Kom fram till ett grått London och fotade inget förrän vi kom fram till Notting Hill Gate med tuben efter att ha hämtat bagage och åkt med Heathrow Express till Paddington Station, himla smidigt. Här är fina Emma.
Vi promenerade runt länge i kvarteren och letade efter hotellet och fann det tillslut. (Vi bodde på Pembridge Palace Hotel i Prince's Square ifall någon undrar.)
Lämnade vårt bagage i receptionen eftersom vi var för tidiga för att få checka in och gick till Café Nero och åt soppa till lunch istället, super gott.
Gick tillbaka, checkade in och gick till rummet. Ett enkelt, litet och lite inrökt rum på andra våningen. Vi var nöjda. Vad vi gjorde sen får ni se en annan dag.

Instagramperspektivet av mars.

Idag skriver jag packlista, kollar på tv-serier i min säng, och lyssna på fina vänner som sjunger i en kyrksal under Earth Hour ikväll, glöm nu inte att släcka och stänga av elektriciteten vid halv nio. 
 
Därför tar vi en titt på vad som hänt i livet genom Instagram i mars. Ni hittar mig där som @elinsuden.
Började mars en lördag med American Apparel blus och second hand tröja och åt favoritkombinationen till frukost, keso med frukt och müsli, en blodapelsin och en kopp te.
Åkte till Skövde med tre fina personer, handlade lite grann och åt kinamat och sen fyllde min pappa 44, min fina pappa.
Vaknade av solsken och fick en bokleverans på posten.
Sprang min vanliga runda på grusiga vägar i solen och poserade vid mitt fönster.
Sydde upp en klänning som blev en ny favorit och åt rågflingegröt med kiwi, äpple och sojadryck till frukost.
Var hemma ifrån skolan, stannade i sängen istället och läste en jobbig, viktig och fantastiskt bra artikel av Jonas Hassen Khemiri, här finns den om ni ännu inte läst den av någon anledning.
Samma dag åt jag morotssoppa vid köksbordet och sen vaknade jag upp i ett soldränkt rum dagen efter.
Åt frukost och kollade på ett avsnitt Vampire Diaries och läste mer i The Fault in Our Stars av John Green, den är utläst nu och har precis börjat med Looking for Alaska av samma författare.
Det är mycket av sånt som är ätbart, solsken och böcker men jag tycker ju om det.
 

Sytt.

Vi har studiedagar och när man är ledig kan man till exempel åka till biblioteket, läsa, kika på second hand eller sy, och det är vad jag har gjort idag. För ett par veckor sedan köpte jag en klänning som jag tyckte var så himla fin, men lite för lång på Myrornas för en billing peng. Därför lånade jag min mormors symaskin och pysslade den här eftermiddagen.
Såhär såg den ut innan och den var fin då också såklart men kände att den behövde förändras lite och...
...Nu ser den ut såhär och jag har en ny bra klänning i min garderob att använda och jag trivs så himla bra i den.
 

Överlevnadskit skickat på posten.

Igår låg det ett paket i brevlådan till mig från Adlibris innehållandes detta.
En bra överraskning men jag känner mig lite efter i val av böcker men vad gör väl det när de varit utlånade ständigt på biblioteket och att de nu står fint på plats i min hylla istället. Nu har jag massvis med bra läsning framför mig. På bussen, på promenad, innan jag ska sova, vid köksbordet eller på trappen i vårsolen.
Min fredagskväll spenderades på artonårskalas för två världsbra tjejer med dans, fint sällskap och sen somnade bredvid min fina Ingrid halv fyra imorses. Jag har sprungit på grusiga vägar och blivit hög på endorfiner och ikväll ska jag vara super svensk och titta på Melodifestivalen med Clara och Ulrika. Ha det fint!

Tisdag, solsken och sovmorgon.

"Kesokesellayoghurt" med nötter, russin och ett hackat äpple, 2 knäckebröd med pålägg, ett glas juice och ett glas vatten.

Idag är det tisdag, solen skiner, jag har sovmorgon tills klockan tio.
Om tjugo dagar sitter jag på ett flyg över havet till London, kan inte riktigt förstå. Men jag längtar så jag spricker, är så lycklig, pirrig och nervös på samma gång.
 
Har ni fler tips på sånt som jag bara inte får missa får ni gärna meddela mig här.
 
Och kan ni inte berätta något fint som hänt eller som väntar?

RSS 2.0