FANTASTISKT OCH UNDERBART FINT.

Dan före dopparedan:


Vi tjuvstartade med att äta den första julmaten och öppna de första klapparna. Vi kollade på Narnia som är så himla fantastisk och jag myste med min fina, fina familj. Fick högtalare till min kära iPhone, boken En Dag och annat fint.
Julafton:

Vi traskade över till grannhuset för att fira jul hos farmor och farfar (jag har lyxen att bo granne med dem, åh!) Det åts mängder av julmat i deras orangea kök, skrattades och pratades och jag trivdes så himla bra. Jag var klädd i julklapps-klänning från Ingrid med finaste kragen och hade en rosett i håret. Fick pengar i paketet för att kunna ha med mig till Stockholm om en månad och stoppa undan till Au Pair-sparandet.
Juldagen:Åkte till mormor och morfar, hjälpte till med maten i väntan på att Stockholms kusiner skulle anlända åt mänger med mat och åt clementiner i mängder precis som föregående dagar, spelade patiense med morfar och åt tomtegröt med kanel och mjölk fick en vinröd kånken och blev lyckligare än vad jag redan var.

Imorgon är det nyårsafton, jag ska fira med en bunt fina personer med god mat och skratt och struntprat. Jag sover över hos Ingrid för vad kunde vara bättre än att vakna upp första dagen på året med en av mina allra bästa personer? Inget alls. Nu ska jag sova och imorgon blir det lite stressande, åkande fram och tillbaka och skålande vid tolv slaget. Jag kan snabbt och enkelt sammanfatta 2011 med ett ord och det är fantastiskt, för det har det verkligen varit utan tvekan men hoppas ändå på att 2012 blir desto bättre.
Ha det fint och dansa tills klackar går och benen inte orkar längre.

NÄR VÄRLDEN UTANFÖR FYLLS MED KÄRLEK OCH LYCKLIGA HJÄRTAN.


Det ovan står på min önskelista i år och det kommer från alla möjliga ställen, TopShop, Adlibris, Fjällräven, O.P.I, Åhlens, CDON och Arabia Finland. Allra helst vill jag att en vinröd Kånken ligger under granen i år.
Vad önskar ni er i julklapp?

Idag är det fyra dagar kvar till julafton. Imorgon går jag på jullov efter att ha avslutat min första gymnasietermin. Jag sitter på helspänn, är helt pirrig, håller tummarna för att marken ska vara vit och jag ska fira dubbelt upp och har julafton två dagar i rad fast på olika håll, vilken lyx! De sista julklapparna ska slås in i fint papper och i huset luktar det julskinka och mammas köttbullar som steks i förväg. Inom loppet av en och en halv vecka blir det festligheter av alla dess slag och innan jag går tillbaka till skolan ska jag dra in så mycket närhet av vänner som går och njuta av ledighet innan skolstress kommer tillbaka.
Förresten, den första februari åker jag till Stockholm i tre dagar med min fina vän sofie för att gå på Gavin DeGraws konsert, vara i stan och sova hos mina kusiner två nätter, så himla himla bra.

Ha det jättefint tills vi hörs nästa gång, ni är så bra så bra och era fina ord gör mig helt bubblig, tack.

WE WON'T BREAK, WE WON'T DIE.

Nikon d60 + Nikkor 35mm f/1,8G ©

Fotograferat idag i vinterkylan och solskenet, det är fina djur det där. Nu svidar jag om till pyjamas och kryper ner i en varm säng och kollar på One Tree Hill innan en ny skolvecka väntar.
Hoppas ni har haft en fin helg.

RSS 2.0