VERONICA MAGGIO.


Igår efter middag runt tre tiden satte jag mig i en bil tillsammans med Simon, Sara, Regina och Ruben för att åka till Göteborg och titta på den fantastiska Veronica Maggio.

Efter en resa på ungefär två timmar kom vi fram, här en peppad Regina, lite Sara och lite Simon.

Mycket, mycket folk.

Regina knackade mig på axeln och sa "Elin, titta där är ju han bloggaren." och jag blev glad. Stilig man det där men var för feg för att fråga om en bild på oss tillsammans, det hade ju vart något.

Efter cirka tjugo minuters förseningen drog det igång och hon öppnade med Satan i Gatan, så himla bra.ingen kopiering tillåten
© Elin Udén - cinquantejours.blogg.se
Lite sådär såg min fredagskväll ut och den var så himla bra med fint sällskap och bra musik.
Idag har jag bakat kladdkaka för att bege mig mot Ingrid tillsammans med Mimmi för att spendera kvällen med dem efter att dem varit borta en vecka.
Jag har ätit lite färska jordgubbar idag också, jag tror nog att det är sommar nu trots allt.
Vad har ni för er finisar?


I TELL MY LOVE TO WRECK IT ALL, CUT OUT ALL THE ROPES AND LET ME FALL.


Jag köpte en drömfångare på markanden för tio guldpengar och det är så värt det för varje morgon när solen skiner in genom mitt fönster är den så himla fin.

Körsbärsblom är det finaste som finns.

Frukostar på altanen.

Kvällar med fina tjejer.

Sen har jag hunnit med att fylla 16 år också, rätt stort men ändå inte så mycket för världen. Då fick jag bland annat ett nytt påslakan med små rosa blommor på och det är mitt finaste.

och en burk med Stinky på som pryder min hylla tillsammans med...


...min mugg med Mymlan på, bra.

Jag fick finbesök av dem här (
)

Har inhandlat ett ugglehalsband som hänger fint runt halsen med mina klänningar.

Sytt en tygpåse som fortfarande saknar tryck så ni får se hela när det är färdigt, (Har Ni Några Tips?)

Har fått något blondare hår utav solen som också gett mig solkyssta ben och värme, det har vart bara-ben-väder hela veckan, underbart!

Livet rullar på, jag gör dem sista nationella proven och inlämningarna. Inser att snart är nian slut och ett nytt kapitel i mitt liv börjar, som kommer innehålla konserter såsom Håkan och Veronica Maggio, Lisebergs besök, sena kvällar vid sjön och spontan trippar överallt och second hand shopping.
I onsdags vinkade jag av de två tjejerna ovan när dem åkte iväg till Holland i en vecka, jag fällde en hel del tårar tillsammans med Mimmis mamma och lillasyster, och nu saknar jag dem mega mega mycket.
Det senaste har det sett ut ungefär så som ovan.

Det skaver lite i hjärtat innanför revbenen på grund av allting eller ingenting hela tiden och jag blir hela tiden tillsagd att allt kommer blir och det vet ju jag också men ibland är det där skavet så himla jobbigt att ha där hela tiden


RSS 2.0