FEM FAVORITER - BLOGGAR.

Tänkte starta göra ett inlägg med fem favoriter lite då och då så nu kör vi igång med fem av mina favorit bloggar!FLORA - Bara för att jag älskar allt med den, hennes fina fina kläder, vänner, musik & texter. Jag blir lika knäsvag varje gång jag går in där och kollar och läser, jösses! Så ni som inte redan läser hennes blogg vilket jag tvekar på att någon inte gör så GÖR det för guds skull!  Jag ser henne också som en stor inspiration vad det gäller kläder och hur man ska se på saker, när jag läste det här inlägget som exempel, då sprätte det i hela mig av glädje, att bara få läsa orden om att man inte är själv om att höra de där orden men samtidigt veta att det är jag som är mig själv och inte dem andra, det gjorde mig så otroligt glad. Och sen att få läsa hennes kärlekstexter så viker sig ju benen om man står upp. Sen är ju bara ett plus att hon är helt fantastiskt snygg också. LÄSLÄSLÄS!

LOVISA - En till favorit är ju fina Lovisa, hennes kläder och alla vardagliga påhitt är ju så himla fina. Få se vad hon fyndar på secondhand eller göra på helgerna med sina vänner, drar iväg på festivaler och åker ner till södra sverige och hälsar på vänner spontant, så fint så fint.

HANNA - Fina fina Hanna, finns inte ord för hur snygg den här tjejen är, hennes kläder är också bedårande som ovanstående tjejers, hon skriver fina texter, tex den här som nog är min favorit, eller här, finns så ofantligt många fina. LÄSLÄSLÄS ni som inte redan gör det!


PAULINE - fin tjej som både klär sig och fotar fantastiskt fint, helt klart värt att kika in! Och man får inte glömma att hennes namn är fint och att man faktiskt uttalar e:et i slutet så det blir Pauline och hennes musiksmak är oklanderlig!

JOSEFIN - otroligt duktig på att fotografera är den här tjejen, och hon skriver alldeles underbart. Dock skriver hon inläggen ganska glest, men jag kan garantera att det är värt att vänta på så fint som det är, varje gång. Ni måste läsa den åh!

Det  var mina topp fem favoriter men har så otroligt många andra också.
Vilka är era favoritbloggar?

Nu ska jag dricka varm choklad och titta på Johnny Depp på teve.

KÄRA TOMTEN.


Det här är väl det som står högst upp på min önskelista.
Canon AE-1
Nikon AF 50/1,4G AF-S som jag suktat efter ganska länge nu.

Läppstiftet China Red ifrån Make Up Store
Svarta kilklackar ifrån modekungen
Klänningen med prästkragar ifrån Topshop
Hängslebyxorna ifrån Monki
Lite pengar för shopping och sparpengar inför kommande resor och lov.

Det är väl det som står högst på listan, men om jag får det vet jag inte, hoppas väl mest på pengar för att kunna köpa lite grejer utav dessa ovan.
Nu måste jag ta tag i franska pluggandet, det är prov på torsdag och det är det sista jag behöver göra innan jag får lov i tre veckorstid. På lovet har jag bestämt lite vad jag ska åstadkomma förutom att ha en otroligt fin och trevlig jul

DR MARTENS.


ph; hudsalva
Skulle mer än gärna vandra runt i ett par blommiga underbara docs för att liva upp det vita landskapet omkring oss med lite växter, åh vad dem är fina.
Nu ska jag fortsätta min eftermiddag med lite plugg, varm choklad och one tree hill.
Vad gör ni?

DECEMBER 1ST.


ph; jag
Såhär fint är det ute och idag är det första december och nu ska jag duscha sen sova tidigare än vad jag gjort på år och dar.

RSS 2.0