FANTASTISKT OCH UNDERBART FINT.

Dan före dopparedan:


Vi tjuvstartade med att äta den första julmaten och öppna de första klapparna. Vi kollade på Narnia som är så himla fantastisk och jag myste med min fina, fina familj. Fick högtalare till min kära iPhone, boken En Dag och annat fint.
Julafton:









Vi traskade över till grannhuset för att fira jul hos farmor och farfar (jag har lyxen att bo granne med dem, åh!) Det åts mängder av julmat i deras orangea kök, skrattades och pratades och jag trivdes så himla bra. Jag var klädd i julklapps-klänning från Ingrid med finaste kragen och hade en rosett i håret. Fick pengar i paketet för att kunna ha med mig till Stockholm om en månad och stoppa undan till Au Pair-sparandet.
Juldagen:



Åkte till mormor och morfar, hjälpte till med maten i väntan på att Stockholms kusiner skulle anlända åt mänger med mat och åt clementiner i mängder precis som föregående dagar, spelade patiense med morfar och åt tomtegröt med kanel och mjölk fick en vinröd kånken och blev lyckligare än vad jag redan var.

Imorgon är det nyårsafton, jag ska fira med en bunt fina personer med god mat och skratt och struntprat. Jag sover över hos Ingrid för vad kunde vara bättre än att vakna upp första dagen på året med en av mina allra bästa personer? Inget alls. Nu ska jag sova och imorgon blir det lite stressande, åkande fram och tillbaka och skålande vid tolv slaget. Jag kan snabbt och enkelt sammanfatta 2011 med ett ord och det är fantastiskt, för det har det verkligen varit utan tvekan men hoppas ändå på att 2012 blir desto bättre.
Ha det fint och dansa tills klackar går och benen inte orkar längre.

Kommentarer
Postat av: Olga

Gott nytt år fina du! Ser ut som att din jul var helt fantastisk och åh vad härligt att du fick din efterlängtade kånken. Den är så himla tjusig! Kram kram

2011-12-31 @ 10:02:04
URL: http://beyondthis.blogg.se/
Postat av: inger helén

åhh vad fint att du fick din kånken, nu är vi ju lite av tvillingar du och jag. resten lät också sådär fantastiskt bra och jag önskar jag också hade en fin släkt att vara med, men man kan ju inte få allt. gott nytt år på dig min fina så hörs vi i tvåtusentolv (som jag tror kan bli möjligheternas år)

2011-12-31 @ 13:04:05
URL: http://smallwishes.blogg.se/
Postat av: ida ♥

Super fin blogg!

såg ut som om du haft en riktigt gullig jul :-) där lät det som om jag inte haft? men det har jag haft :)

ha ett bra nyår sötis!

2011-12-31 @ 15:00:25
URL: http://idacariina.blogg.se/
Postat av: matilda

åh, jättefint. alltihopa

2012-01-03 @ 23:09:12
URL: http://somsnus.blogg.se/
Postat av: henrietta

Åh jag vet inte vad jag ska göra...jag kollar din blogg varje dag, fast jag prenumererar på den på bloglovin så jag får ju veta varje gång så fort du uppdaterat! Den är så fin, och du med. Ah!

2012-01-06 @ 15:38:24
URL: http://omhenrietta.blogg.se/
Postat av: mela

så fina bilder. och så fin krage!

2012-01-07 @ 16:25:34
URL: http://michaelaselin.blogg.se/
Postat av: Smallmoments - a photodiary by ninni karlsson

Åh vilken affär kommer klänningen med kragen från?

2012-01-17 @ 21:25:56
URL: http://smallmoments.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0