Om årets finaste dagar.

I dag påbörjas två dagar av julfirande, kramar och familj runt omkring hela tiden som antingen inte åkt långt alls eller som har åkt trettio mil för mormors julmat och Kalle Anka klockan tre, väldigt fint.
Ha en jätte fin jul, det ska jag ha! Så ses vi igen 2013 om det inte blir ett litet hej där i mellandagarna.

Om tisdagen den 18 december.

Lyssnar jag på det här, dricker nytt julte, bakar mer pepparkakor, ischoklad och kola, kollar ikapp julkalendern, läser Silmarillion av J.R.R Tolkien, längtar till jullov och önskar mig snö och minusgrader igen.
Vad gör ni?

Om minusgrader, snölycka och syskonkärlek.

Såhär ser det ut hos mig precis som i resten av vårt avlånga land. Min helg har bestått av jobb, vänner, glögg, pepparkakor, Sunes jul, promenader, lek och bus, minusgrader och snölycka.
 
Ikväll dricker jag te och samlar energi inför de två sista skolveckorna. Om tre veckor är det jul och utanför mitt fönster glittrar marken.
 

Om December.

Nu är det December, och det har börjat utomordentligt bra.
Pepparkakor har bakats och lussebullar har ätits, de första julklapparna har inhandlats och det första ljuset i raden lyser, julkalendern har börjat och finheter planeras och julfilmer tittas på.
Utanför mitt fönster är marken vit och det nu är det tillåtet att vara sju år igen, klä sig i nystickade raggsockor och gå i pyjamas hela helgen.
Nu är det December och jag är pirrig ifrån öronen och ner till tårna.

RSS 2.0