SNÖDROPPAR, FEMTON GRADER OCH SOLSKEN.


Nikon D60 - Nikkor AF-S 35mm
Bilderna ovan sammanfattar en del min lördag. Jag snörade på mig mina fina lågskor, tog lillasystern i handen och kameran över axeln. Promenerade två kilometer bort för att titta på hästar och fyllde femåringens fickor med småsten från grusvägarna där ute på landet. I luften kunde man känna doft av gräs och huden fångade upp så mycket D-vitamin den bara kunde.

Den här super långa frånvaron beror mycket på skolarbete som tar upp ungefär nittio procent av min tid, men samtidigt så har jag kramats med en saknad vän som är hemma ifrån USA en sväng, sett Hungerspelen, spelat in en engelskafilm med fina tjejer och sen tränar jag ungefär sex av sju dagar i veckan. Tiden är svår att fördela när man vill så mycket, men nästa vecka är det lov och då ska jag ta ledigt och andas lite frihet.


KONY 2012


Snälla ni, ta en titt på det här. Jag har ont i hjärtat och hela kroppen. Vi måste göra vad vi kan för att påverka och hjälpa, vi lever inte för att låta oss själva eller andra få uppleva sånt här. Det är viktigt att vi hjälps åt så att det lilla blir det stora.

SOLSKENSSÖNDAG.Söndagsfrukost i form av smothie på naturell yogurth, banan, björnbär, hallon och havregryn toppat med valnötter och scones på vetemjöl, graham och havregryn med skinka, keso och gurka. Frukostdöden.

Idag ska jag skriva klart ett naturkunskapsarbete, lyssna på City and Colour i mängder, åka till andra sidan stan för att ha det fint med en favorit och senare ikväll gå på ett yogapass. Ute är luften fylld med vår, fåglarna kvittrar och solen värmen nosen. Livet är bra.

RSS 2.0