THERE'S NOWHERE ELSE IN THE WORLD THAT I COULD EVER BE.

Försöker puzzla ihop livet med silvertejp och lyckas på ett ungefär. Springer mellan sjukgymnasten, skolan och alla dessa fina personer jag har runt omkring mig. Livet är en blandning. Hjärtat ligger på alla möjliga ställen, och jag jagar intensivt efter att hitta bitarna.
På onsdag tar jag långhelg för att ta tåget till Stockholm och bara njuta i tre dagar, passar så bra nu när livet inte hinner sakta ner i ens två sekunder.

Under tiden får ni gärna göra mig en tjänst.
Berätta om det finaste du varit med om den senaste veckan?

Då får jag något fint att läsa när jag kommer hem, minsann.

TREMBLING HANDS TOUCH SKIN, IT MAKES THIS HARDER.
Bilder i from av min lördagsfrukost, så himmelskt gott.
Veckorna rullar på det är redan vecka fyra imorgon och ja, livet är alldeles för fint.
Min helg har innehållit lillasyster-mys, film tittande, musik lyssnande, läsning, timmar framför Youtube med två av mina favorit personer och så jag har blivit kär i ett pojkband bestående av fina unga män med brittisk accent, lite så får det vara ibland.
Man får ta en rejäl paus ifrån stress och måsten, för vi måste låta kroppen och framför allt hjärtat vila ibland. Det är vi värda.
Bisous.


SNÄLLA TVÅTUSEN TOLV, BLI ÅRET FÖR DIG OCH MIG.

Jag drömmer ju ganska mycket, och jag drömmer ju såklart om det nya året, och det är väl ungefär så här jag hoppas och känner på mig att det kommer bli.


Jag ska äta mycket god mat, och ofta. Helst med de jag tycker bäst om att spendera tid med.


Jag ska vakna av det varma solljuset som tränger igenom persienner och rullgardiner när dagarna blir allt längre och varmare, våren är ju trots allt på väg.Jag vill att mitt hår blir långt och solblekt till sommaren så jag kan bära fina flätor och uppsättningar, allt blir så mycket roligare då.


Jag ska cykla på grusvägar här ute där jag bor, jag vill åka på spontanresor och sitta på tåg mot Stockholm och Göteborg så ofta jag bara kan. Första turen äger ju rum redan om tjugofem dagar då jag och Sofie åker till Stockholm i tre dagar som jag redan nämnt, det kommer bli så fasligt bra.


Jag ska fira att jag levt sjutton jordsnurr på den här jorden med min fantastiska familj och fina vänner, såklart.

Skriva och läsa brev från några av de finaste personerna jag vet, men som bor alldeles för långt bort för att få träffa så ofta som jag kanske skulle vilja.

Jag ska, som också är ett av mina, enligt mig mitt bästa nyårslöfte, promenera mycket, både fotografera och motionera.


Klä mig i klänningar och köpa så många jag bara kan, och sen har jag lovat mig själv att köpa ett par svarta jeans trots att jag ogillar det så himla mycket men jag vill ändå hitta det paret som passar just mig perfekt.


Sen hoppas/önskar jag mig kärlek i år. Det vore fantastiskt fint att hitta just den personen som doftar oemotståndligt gott, pussar mig i nacken och låter mig höra hur mycket han tycker om just mig av alla människor i världen.

Vi får väl se vad som sker, drömma kan man ju alltid göra och försöka förverkliga varenda en. Har en hel del löften jag ska försöka uppfylla en del håller jag för mig själv och några andra är till exempel att fotografera mer (dock har det löftet inte fått någon bra start...), promenera, bli bättre på att planera, spara pengar och sen har jag lovat mig själv att ha ett fantastiskt år och lära mig att tycka om mig själv, inse att jag faktiskt duger.

Har ni några löften?


(PS. alla fotografier och dess källor finns här!)

RSS 2.0